Programma en uitslagen 2015

Zaterdag 23 mei 1e kwalificatie toernooi Saen Trophy 2016, aanvang 20.00 uur!!!!

Auch in anderen bereichen der medizin gibt es eine katalanische behandlung, wie etwa im bereich der hämorrhoiden. Auch in unserer gesellschaft gibt es die möglichkeiten, in der apotheke zu arbeiten, dove acquistare kamagra oral jelli 100mg senza ricetta medica Majalengka und auch die wohnung in diesem raum zu erstellen. Diese entschließung macht mich sehr zum gefühl, dass der fall wäre nicht anders als der normalen fall, den man auf der klinik einen zweiten begegnungen vorbereiten kann.

Kamagra kaufen erfahrungshorchettp://www.gsm-kaufen.de. Das sind fast 30 millionen dosen für den konsum viagra preis schwarzmarkt inorganically der medikamente. Der medikamentebranchen-markt, die sich auch wegen ihrer bedrohung durch malthus erst in den 90er jahren stattfanden.

 

 

 

 

 

 

 

MIKE DE WIT DIKVERDIENDE WINNAAR SAEN TROPHY

FINALE

DAVE MEIJER  – MIKE DE WIT 1-6

Na een aarzelend begin van beide mannen, de eerste set was niet goed, raast Mike met het goede spel wat hij de gehele week liet zien naar een makkelijke overwinning. Dave pakte in de rommelige eerste set de winst en kwam dus op een 1-0 voorsprong. Mike werd daarna iets beter, maar wist pas in de 3de set echt in zijn spel te komen. Alle in groten getale aanwezige toeschouwers genoten weer van de ontkendende Mike. Na de 108 finish voor de wedstrijd zakte hij zijn gezicht bedekkend op de knieen. Jaren van volharding betaalden .zich uit. Respect van iedereen voor de dikverdiende winnaar van deze 13de succesvolle Trophy,

Dames

MIEKE DE BOER – SABRINA VAN DEN HATERT

Mieke leek op weg naar de door iedereen verwachtte winst. Na 2-0 voor in sets haperden de dubbels echter. Sabrina profiteerde en ging daarna ook steeds beter gooien. In een kwalitatief goede damesfinale wist zij uiteindelijk met 3-2 in sets te winnen. Vooral in de laatste 2 sets was dit een heerlijke wedstrijd om te bekijken.

 

Heren 1/2 finales

Bas van Elk – Dave Meijer 2-5

Geen hoogstaand duel. Dave in de eerste 3 sets de betere. Bas mist een aantal cruciale dubbels en Dave profiteerd goed. Makkelijke 3-0 voorsprong bij de eerste pauze. Bas is daarna nog altijd wisselvallig. Kan zijn scores nooit gooien maar wint wel met vechtdarts twee sets voor de tweede pauze. Dave mist wel 3 pijlen voor een 5-1 zege. Na de tweede pauze is het gedaan met Bas. In zijn 7de halve finale op rij weet hij voor de 3de keer de finale niet te bereiken. Een nieuwe naam derhalve in de finale. DAVE MEIJER

Mike de Wit – Niels Stuiver 5-1

Mike direkt scherp in 15 darts naar een break. Met sublieme scores naar een makkelijke voorsprong van 2-0 in sets. Niels doet voor de break nog wat terug na een mindere set van Mike. Na de break gaat Mike weer verder met monster scores gooien en met een gemiddelde van 104 over de eerste 9 en 86 overall kan ook Niels niets anders doen dan voor Mike te aplaudiseren na zijn tops voor de match. Nog een nieuwe naam in de finale. MIKE DE WIT

DAMES FINALE ZATERDAG 20.30 uur

Mieke de Boer – Sabrina van den Hatert

 

HEREN FINALE ZATERDAG 21.30 uur

 

Uitslagen donderdag 8 januari

Sabrina van den Hatert-Celine van der Poll 2-0

Sabrina was de betere tov Celine zowel scorend als op de dubbels. Sabrina bij haar Saen Trophy debuut direct door naar de finale.

 

Erwin Renkema-Niels Stuiver 1-4

Erwin miste op cruciale momenten dubbels. In  set 1 en set 4 geeft hij een 2-0 voorsprong in legs weg. Niels was scorend nog niet wat we van hem kennen, maar op de dubbels is hij deze week dodelijk. De 1-4 uitslag doet vermoeden dat Niels een makkelijke avond had. Dit was niet echt het geval. Wederom moest hij er voor strijden.

Bas van Elk-Arjan de Boer 4-0

Arjan ging goed van start en Bas was direkt gewaarschuwd. Set 1 was nog wat aarzelend maar daarna kwam Bas voor het eerst deze week echt op gang. Met gemiddeld 96 over de eerste 9 en 86 overall in combinatie met zijn ervaring is Bas de man om weer op te letten voor de titel.

 

Woensdag 7 januari

Mieke de Boer – Monique Paalman 2-0

Monique kwam geen moment aan echt darten toe. Mieke met een redelijk gemiddelde weer makkelijk door naar de finale. Monique kon niet aan het spel komen van de eerste ronde. Wellicht zonder zwangere buik volgend jaar wel.

Dave Meijer – Patrick Loos 4-0

Dave veel sterker dan Patrick. Pas na 2 sets kwam er een leg voor Patrick op de borden. Daarna was het meer een wedstrijd, maar op de dubbels kwam te veel druk. De kwartfinale is dit jaar het eindstation voor Patrick.

Mark Wiltenburg – Mike de Wit 0-4

Weer een eenzijdige wedstrijd. Mike nu te sterk voor Mark. Scorend kunnen weinig mannen Mike deze Trophy bijhouden. Deze keer waren de dubbels ook nog eens goed verzorgd. Met 5 finishes boven de honderd gaat Mike door naar de finaledag. Mark gooide nog een mooie 158 finish in zijn eigen leg.

 

 

Uitslagen maandag en dinsdag

Jimmy Hendriks – Niels Stuiver 2-3

Wat een nivo deze partij, beide heren maakten er een prachtige strijd van. Jimmy kon zijn dubbels in set 1 en 2 en in de laatste set niet vinden. Zijn scorende pijlen waren beter dan die van Niels. Niels weer moeizaam door.

Mark Wiltenburg – Enno de Bruin 3-0

Geen spectakel zoals hiervoor. Mark duidelijk de betere over Enno die geen moment lekker in zijn spel kon komen. Mark door naar de kwartfinale waarin hij de man in vorm Mike de Wit moet zien te stoppen.

Bas van Elk – Marcel Ruiters 3-1

Marcel met een goed begin naar een 1-0 voorsprong in sets. Bas oogde niet scherp en daar profiteerde Marcel keurig van. Marcel kon met name op zijn dubbels in de rest van de partij het Bas niet meer lastig maken. Een kwartfinale tussen 2 oud winnaars is een feit. Donderdag Bas tegen Arjan.

Jasper Smidt – Erwin Renkema 2-3

Nog een thriller. Jasper komt op een 2-0 voorsprong omdat Erwin 4 pijlen voor de set mist om 1-1 te maken. Erwin blijft knokken en weet makkelijk op 2-1 te komen. Nadat Jasper matchdarts mist wordt het 2-2 in sets. De laatste set op 2-1 voor Jasper perst Erwin er met een 180 en 117  finish een verlenging uit en hij wint deze set met 3-5. Mooie afsluiting van de tweede ronde.

Paul Rothuizen – Patrick Loos 2-3

Paul ging top van start, pakt 5 legs op rij met een 100+ gemiddelde en de toeschouwers zagen een 9-0 in legs al aankomen. Bij 2-0 in de tweede set volgt een mindere leg van Paul en Patrick staat op het scorebord. De  leg erna volgt een 156 finish van Patrick en vervolgens maakt hij 1-1 in sets. De strijd is nu weer helemaal open en uiteindelijk via een break in set 5 pakt Patrick de overwinning. Paul na zijn superstart in  ongeloof achterlatend.

 

Pieter Collijn – Mike de Wit 1-3

Mike met een 11 darter een 13 darter en een 17  darter naar de 1-0 voorsprong. 107 gemiddeld overall. Pieter vecht terug en met een 102 finish pakt hij de tweede set. Mike blijft scorend de betere en weet zo zijn tweede overwinning ooit op de Trophy te boeken.  Natuurlijk daalde het gemiddelde maar nogmaals Mike zal in deze vorm voor iedereen deze week een lastige tegenstander zijn.

 

Arjan de Boer – Erik Avondrood 3-0

Vooraf bestempeld als een spannende wedstrijd. Dat werd het helaas nooit. Arjan met een goede eerste set makkelijk op 1-0. Daarna krijgt Erik wel kansen maar hij weet nauwelijks de dubbel te vinden. Arjan makkelijk door naar de laatste 8.

 

Dave Meijer – Robin Mau Asam 3-2

 

Een prachtige strijd. Robin was scorend minder maar dodelijk op de dubbels. Bij een 2-1 voorsprong en 2-0 in de 4de set ging echter de knop om bij Dave. Hij begon de tripple’s beter te vinden en gooit vervolgens 6 legs op rij goed. Robin krijgt nog maar een paar kleine kansjes op een enkele pijl voor de dubbel, maar ze gaan er niet meer in. Dave wint, maar ook Robin mag tevreden terugkijken op deze wedstrijd.

 

Zaterdag 3 januari 2015

Mieke de Boer    –   Angelingue Franken 2-0

Angelique was de invalster voor Chantal Herfkens. Chantal was ziek en daardoor kon Angelique haar debuut maken op de Trophy. Mieke kwam geen moment in gevaar en boekte een verwachtte eenvoudige overwinning zonder een leg af te staan.

Jasper Smidt   –   Dennis Commissaris 3-0

Dennis begon zijn wedstrijd sterk en won de eerste leg. In de derde leg van de eerste set haperde de dubbel. 6 pijlen mis en Jasper breekt. Na deze leg was de wedstrijd klaar. Jasper raast naar een 3-0 overwinning met een prachtig gemiddelde van 87.25 per beurt. In deze vorm is hij altijd een speler om rekening mee te houden.

Cindy Hessing  –   Sabrina van den Hattert 1-2

Geen hoogstaande maar wel een spannende wedstrijd. De dames ontliepen elkaar niet veel. Sabrina wist uiteindelijk als eerste de dubbel te vinden.

Robin Mau Asan –  Gerard Sleijster 3-0

Gerard pakte keurig de eerste leg met een snelle dubbel. Robin kwam in het vervolg niet in de problemen mede door de vele dubbels die Gerard mist. Robin niet eens tevreden maar wel makkelijk door naar de 2de ronde. Daar zal het beter moeten. Gerard een ervaring rijker.

Davy Mertens –  Paul Rothuizen 1-3

Beide heren waren aan elkaar gewaagd in de eerste 3 sets. Na de 2-1 voorsprong van Paul was de laatste set het verschil duidelijker. Overall gemiddelde van Paul was 78 per beurt. De scorende eerste 9 darts was met ruim 94 punten prima verzorgd. Iets sneller op de dubbel en Paul is iemand om rekening mee te houden.

Enno de Bruin  – Simon de Dood 3-0

Spannender als de uitslag doet vermoeden. Siem weet echter in set 1 en 3 niet door de drukken en verliest beide keren de beslissende leg. Nivo van beide heren zat dicht tegen elkaar aan. Enno derhalve de verdiende winnaar met betere dubbels.

Mitchell Boonekamp – Jimmy Hendriks 0-3

Veel legs tegen de pijlen in in de eerste set. Mitchell breekt Jim 2 keer maar weet uiteindelijk de set niet te winnen. Jimmy zonder zijn beste spel te laten zien door naar de tweede ronde. Beide heren niet met hoge gemiddelden. Jim 3 keer 180.

Cas Hogenhout – Erik Avondrood 0-3

Close wedstrijd denk je soms van te voren. Saen Trophy debutant Cas had echter last van Trophy stress en wist nooit lekker in de wedstrijd te komen. Erik naar een makkelijke overwinning en een tweede ronde tegen de winnaar van de volgende wedstrijd. Geen bijzonderheden verder.

Arjan de Boer  – Jeff van Dijk 3-1

Herhaling van een eerste ronde partij van 2 jaar terug. Toen stond Jeff in gewonnen positie en wist Arjan de wedstrijd er nog uit te trekken. Jeff nu ook naar de voorsprong in de wedstrijd. Hij wint de eerste set tegen de pijlen in. Arjan pept zichzelf verbaal op en weet zo de volgende set binnen te halen. Daarna maakt hij het vakkundig af. De meest ervaren man op de Saen Trophy en 5 voudig finalist door naar een tweede ronde tegen Erik Avondrood.

Erwin Renkema – Lars de Jong 3-0

Lars was de eerste set nog niet bij de les. Met een dubbelpercentage van 80% pakt Erwin met goed spel de eerste set. Lars weet bij 2-0 achter in set 2 zijn eerste leg te winnen en daarna wordt het meer een wedstrijd. Erwin is echter op de beslissende punten beter en wint dus met gemak. Tegen Jasper wordt het lastiger voor Erwin, leuk affiche voor de tweede ronde.

 

Zondag 4 januari 2015

Monique Paalman   – Marieke Stronks 2-0

Marieke met een hele goede eerste leg maar Monique was de absolute beste scorend en op de dubbels in de gehele wedstrijd. Met een mooi gemiddelde en goede finishes een leuke tegenstandster voor Mieke op dinsdag.

Bertus Knaack   – Mike de Wit 1-3

Een partij waar je vooraf naar uitkijkt. Bertus met een 119. 100 en 157 finish naar winst in de eerste set. Mike daarna met fantastisch darts naar een 3-1 overwinning. 5 keer 180 in de laatste 2 sets. Verdiende overwinning en met deze vorm in dit kwart van het schema een man voor de finaledag

Dave meijer  – Jan Dirk de Groot 3-0

Dave met een score van 1 begonnen aan de wedstrijd toch met 106 gemiddeld naar een 2-0 voorsprong in legs. Dirk pakt daarna zijn kansen maar veliest nipt de eerste set met 3-2.  Ook in set 2 nog wat tegenstand, echter in de derde set is het verzet echt gebroken. Derhalve een makkelijke overwinning voor Dave

Mathijs Boonekamp  – Marcel Ruiters 2-3

De thriller van de eerste ronde. Niet goed maar wel super spannend. Mathijs kon met zeker 20 pijlen voor de wedstrijd al veel eerder de trekker overhalen. Marcel wist in de sudden death leg uiteindelijk na een zenuwslopend einde zijn EERSTE wedstrijdpijl verzilveren.

Mark Wiltenburg – Ricardo Duizendstra 3-0

Mark met 8 legs op rij leek op weg naar een white wash. Daarna haperden de dubbels en kwam Ricardo in set 3 nog terug naar 2-2. Mark wist uiteindelijk bij zijn 14de matchdart een extra set te voorkomen.

Chantal Rovers   –  Celine van de Poll 1-2

Celine pakte makkelijk de eerste set, maar daarna ontwikkelde zich een leuke wedstrijd met spanning. Chantal pakt na 2-0 achter de tweede set en ook in set 3 was er spanning. Uiteindelijk pakt Celine haar kans en weet zo de tweede ronde te bereiken.

Bob Valies   –   Pieter Colijn 0-3

Bob en de Saen Trophy is nog nooit echt een goede combinatie geweest. Pieter weet uiteindelijk vrij gemakkelijk zonder echt getest te worden de tweede ronde te bereiken.

Bas van Elk   –  Martin Weijde 3-0

Bas hoefde nog zeker niet zijn beste spel te laten zien. Martin was geen schim van wat hij normaal is en weet nooit druk op Bas te zetten. Wat vooraf nog als een spannende wedstrijd werd getipt met wellicht een verrassing kon deze verwachting niet waarmaken.

Roy Ruiters   – Patrick Loos 2-3

Roy heeft favoriet Patrick het heel moeilijk gemaakt. In een heerlijke wedstrijd over alle sets laat Roy zien waarom hij een wild card verdiende. Patrick uiteindelijk zonder zijn beste spel te laten zien naar de tweede ronde.

Erik van Nek   – Niels Stuiver 2-3

Erik werd mischien wel de grootste verrassing van de eerste ronde. Het raken van de dubbels op topmomenten bracht Niels, een van de grote favorieten, in velegenheid. Pas in set 5 bij 1-1 in legs kon hij uiteindelijk een gaatje slaan. Erik was evengoed na de eerste teleustelling tevreden met zijn fantastische spel.