Uitslagen Saen Trophy Dag 1

Uitslagen Saen Trophy Dag 1

Vrijdag 27 december 2019

Marciano Bos – Erik Avondrood 0-3

Marciano bij zijn debuut vooral nerveus en niet ok op de dubbels die hij door het inzakken van Erik in de derde set mocht proberen te gooien. Erik makkelijk naar de tweede ronde.

Willem Franssen – Bas Keesom 3-1

Een gelijkopgaande strijd ook doordat Bas heel veel dubbels er niet in kreeg. Bas was scorend beter maar de dubbels van Willem waren beter en daar win je uiteindelijk de wedstrijd mee/

Erwin Valks – Patrick Loos 3-1

Erwin en Patrick leek vooraf toch ook een mooi affiche. Patrick die beneden in de ingooiruimte nog alle vertrouwen had, was boven op de wedstrijdbaan een ander persoon. Erwin was duidelijk beter en boekt dus een verdiende overwinning op zijn teammaat.

Remco van Eijden – Erwin Renkema 3-0

Erwin in de eerste set op weg naar de winst, Remco was net op tijd bij de les om 2-2 te maken met een goede leg om vervolgens Erwin in zijn eigen leg geen kans te geven. Het verzet was direkt gebroken. Een makkelijke overwinning weer voor Remco.

Kevin de Vries – Cees Zoomer 3-0

Kevin met het beste spel van de dag naar een hele makkelijke overwinning op Cees, Cees die voor de tweede keer aan de Saen Trophy mocht deelnemen. Zijn debuut was 17 jaar terug in 2003 de eerste editie. Alle credits voor Cees die ook veel aanmoedigingen kreeg. Vooral door zijn rol als schrijver op alle edities tot nu toe. Ook deze week zal hij weer de hele week precent zijn.