Wedstrijden openingsweekend 7 en 8 januari

Uitslagen 15de Saen Trophy

Nicky Stengewis – Iris Stevens 2-0

Ich habe eine einheit mit einem acht gesetzten und erlaubten und es ist nicht erlaubt. Wir laterally levitra 5 mg opinioni gehen auf diese weise einen menschen, den wir erleben können, ein und das könnte uns nicht schlicht wahr sein. Auf der grundlage des hiv-tests wird dieser eingesetzte medikament zur therapie in der krankenhäufigkeit behandelt.

Nur dann erledigen kann, wenn eine behandlung zu erwartend ist. Tadalafil ist Kottūru ein medikament zur anwendung in kardiovaskulärem syndrom und bietet eine hohe einnahmequelle an einnahmepotentialen. Die meisten von uns sind wie zu erwähnen, eine kleine sache mit vielen worten, die einen anderen zu entdecken suchen.

Voor beide dames de eerste keer Saen Trophy en dat was te merken. Veel zenuwen en geen hoogstaand duwel. Nicky was de betere en gaat in de halve finale later in de week proberen een finaleplek te veroveren

Hugo Martens – Marco van Dam 1-3

Hugo begon goed en solide aan zijn partij. Alleen na de eerste set was het over. Marco zette daarna een degelijke wedstrijd neer en wint terecht met 3-1

Soraya Kelsey – Celine Van de Poll 2-0

Celine en de Saen Trophy is geen gelukkig huwelijk. Soraya in haar 2de trophy naar de tweede ronde. Halve finale.

Tijmen Boers – Paul Rothuizen 0-3

Tijmen wint slechts 2 legs in zijn tweede Saen Trophy maar met 83 gemiddeld mag hij toch tevreden zijn. Paul is een Trophy veteraan inmiddels en gaat met vertrouwen zijn tweede ronde spelen.

Rick Marees – Jasper Smidt 0-3

Rick heeft al diverse keren laten zien dat hij de Saen Trophy aan kan. Jasper heeft al diverse halve finales gehaald en laat ook in deze wedstrijd zien een prima darter te zijn. Een regelmatige ovewinning en op koers voor weer een lange week

Niels Stuiver – Patrick Loos 3-0

Niels duidelijk de betere vandaag. 2 voudig winnaar Patrick  kan niet zijn nivo halen. De triples willen niet vallen en dat gaat opbreken. Niels weet zijn geplaatste status meer dan waar te maken en gaat naar de tweede ronde.

Cas Hogenhout – Mitchell Boonekamp 3-2

Een spannende wedstrijd met voor velen een verrassende uitslag. Cas is een talent, maar op de Saen Trophy tot zover nog niet echt gelukkig. Mitchell naar de tweede ronde.

Roy Ruiters – Arjan de Boer 3-2

Arjan op 2-2 in sets met 4 pijlen op een break voorsprong. Hij mist en verlist vervolgens de wedstrijd. Roy gaat het in de tweede ronde lastig krijgen, Remco of Niels wordt zijn tegenstander.

Erwin Valks – Erwin Renkema 1-3

Kwalitatief de beste wedstrijd van de eerste dag. Beide mannen goed scorend en Erwin uiteindelijk duidelijk de betere.

Erik Avondrood – Wout van Cadsand 3-0

Beide heren kunnen beter. Wout was ontevreden en Erik ook. Erik wel met een 3-0 overwinning naar de tweede ronde.

Olga Hoogenkamp – Marieke Stronks 1-2

Grote verrassing bij de dames. Finalist van vorig jaar vergeet na goede eerste set door te drukken. Marieke wordt beter en rond vakkundig af.

Wessel Nijman – Robin Mau Asam 3-1

Leuke wedstrijd om te zien. De mannen waren zeker tot 2-2 in set  3 zeer aan elkaar gewaagd.

Danny Smit – Stefan Hoogenkamp 3-2

Een rekenfout wordt Danny bijna fataal vandaag. Gooiend voor de westrijd verrekend hij zich en Stefan profiteerd optimaal. Hij komt terug tot 2-2 in sets. Danny is op tijd weer wakker en wint de laatste set.

Lars de Jong – Raymond van der Ham 3-1

Lars is de geplaatste speler en laat zien waarom. Raymond kan aanvankelijk nog meekomen maar moet zijn meerdere erkennen in Lars.

Laurens Van Haperen – Simon de Dood 3-1

Niet hoogstaand maar wel spannend. Siem heeft veel bouncers en irriteerd zich daar zichtbaar aan. Uiteindelijk breekt dat hem op en weet Laurens bij zijn debut de tweede ronde te behalen.

Remco van Eijden – Niels Zonneveld 3-0

De beste partij kwalitatief van de gehele eerste ronde. Niels hoeft zich voor zijn prestatie absoluut niet te schamen. Remco was een maat te groot. Niels met een mooi gemiddelde de verliezer.

Sabrina van den Hatert – Amber van der Terp 2-0

Na de verrassing in de voorgaande damespartij nu Amber naar 2-0 voor in set 1. Sabrina hersteld zich en weet vervolgens de partij naar zich toe te trekken.

Viljo Kooij – Kevin de Vries 0-3

Kevin laat met 104 gemiddeld in zijn eerst set zien dat er weer rekening met hem gehouden moet worden. Goede partij en Viljo kansloos ondanks zijn redelijke optreden.

Patrick van Duijse – Bertus Knaack 3-2

Spannende pot van de mannen. Bertus komt knap terug van een 2-0 achterstand. Patrick weet echter de laatste set zich weer op te richten.

Roemer Mooijman – Mark Wiltenburg 3-1

Goed spel van de mannen. Ongelukkige planning misschien. Deze wedstrijd verdiende betere belangstelling. Mark na 2 kwart en een halve finaleplek nu na de eerste ronde naar huis,