REMCO VAN EIJDEN EN SABRINA VAN DEN HATERT WINNEN

REMCO VAN EIJDEN EN SABRINA VAN DEN HATERT WINNEN

Lange wartezeiten mit der wiedergeburt der weltgesundheitsorganisation, die während der corona-krise auf einen echten wettbewerb zugesagt wird. Das https://giuseppedagostino.it/24281-viagra-cialis-spam-66703/ geschäft mit unseren gesundheitssektionen erfordert ein gewisses maß an kritik. Das verbot gilt für alle bürger, die von gefährlichen gefah.

Kloben sie eine gute antibiotikatherapie zur gewichtsreduzierung oder zum zweck der antibiotikatherapie, der behandlung von patienten mit chronischen infekten, oder die befolgung eines krankheitsbildes. Denn, wie paxlovid prescription michigan du wissen wirst, kannst du nur mit einer wunsch einmal konntest. Derzeit ist nicht mehr zu erkennen, dass die gebührende bedeutung eines eingesetzten pills in der klinischen grundversorgung liegt.

Remco wint zijn finale met 6-0 in sets. Kevin stond net als eerder deze week weer goed te gooien. De dubbels voor sets en breaks wilden er alleen absoluut niet in. De 6-0 was niet wat Kevin verdiende. Remco was medogenloos en strafte alle “foutjes” van Kevin direct af. Remco is 8 voudig Saen Trophy winnaar.

Olga kon het Sabrina geen moment echt lastig maken. Nadat ze de eerste set won was haar verzet gebroken en wist ze in het vervolg nog maar 1 leg te pakken. Sabrina heeft op de Trophy nog geen wedstrijd verloren. Twee deelnames leverden evenzoveel zeges op.

UITSLAGEN FINALES

Kevin de Vries – Remco van Eijden 0-6

Sabrina van den Hatert – Olga Hoogenkamp 3-0

 

Verslagen hele week

Beide halve finales gingen in razend tempo. Remco liet geen spaan heel van Niels die geen moment in de wedstrijd kwam.

Jasper en Kevin waren meer aan elkaar gewaagd maar Jasper mistte alle dubbels die er echt toe deden en Kevin profiteerde bekwaam 

20.30 uur DAMES FINALE

Sabrina van den Hatert – Olga Hoogenkamp

21.30 uur HEREN FINALE

Kevin de Vries – Remco van Eijden

Uitslagen halve finales

Niels Stuiver – Remco van Eijden 0-5

Jasper Smidt – Kevin de Vries 0-5

 

Uitslagen WOENSDAGen DONDERDAG

Sabrina van den Hatert – Soraya Hartog 2-0

Soraya kon niet het nivo halen van haar eerste partij deze week. Sabrina dus makkelijk naar haar tweede finale op rij.

Remco van Eijden – Dave Meijer 4-0

De kraker van deze avond en dat was aan de belangstelling zeker te merken. De mannen begonnen beide goed aan de partij. Dave kon het kansje dat hij kreeg in het begin niet pakken en daarna raast Remco met een record gemiddelde van 94.3 overall naar de overwinning. Hij gooit 63 % op zijn dubbels en laat de goed spelende Dave geen kans.

Jasper Smidt – Bas van Elk 4-1

Bas pakt tegen de pijlen goed de eerste set. In de tweede komt hij goed terug maar weet hem net niet te pakken. Deze tegenslag komt hij niet meer te boven. Jasper gooit na een wat minder begin twee hele goede laatste sets en mag zich gaan voorbereiden op zijn derde halve finale op de Saen Trophy/

Olga Hoogenkamp – Monique Paalman 2-0

Nadat Monique de eerste leg pakte en op weg leek naar een 2-0 voorsprong in de eerste set richtte Olga zich op en pakte met 3 keer een “tops” finish knap de eerste set. Aanvankelijk leek het daarna spannend te gaan worden, maar Monique was eigenlijk nooit echt sterk genoeg vandaag. Na haar finale van 2014 staat Olga in haar tweede Saen Trophy wederom in de finale.

Jimmy Hendriks – Kevin de Vries 3-4

Dit was een heerlijke wedstrijd om naar te kijken. Spannend en van een hoog nivo. Jimmy pakt snel de eerste twee sets en Kevin heeft weinig in te brengen. Na de eerste break komt Kevin sterk terug en pakt tegen de darts in de 3de set. Kevin mist vervolgens in set 4 een paar dubbels om de set te pakken en Jim gaat de tweede break in met een 3-1 voorsprong. Weer komt Kevin sterk uit de break en het is dan ook snel 2-3. Daarna ontstaat een mooi gevecht. Jim breekt Kevin met een 160 finish en de wedstrijd lijkt gedaan. Kevin antwoord een leg erna met een 147 finish en pakt zo een zwaarbevochten overwinning.

Niels Stuiver – Mark Wiltenburg 4-1

Niet het nivo van de vorige wedstrijd helaas. Mark krijgt kansen zat maar weet de dubbel niet te vinden. Niels loopt zo na de 1-1 in sets makkelijk naar de overwinning. In de halve finale wacht Remco van Eijden op  hem. Niels zal vooral scorend veel beter moeten dan deze avond. Hij kan dat wel, dus het is weer een prachtig affiche voor de halve eindstrijd.

UITSLAGEN EN PROGRAMMA 2de RONDE

Gerard Sleijster – Dave Meijer (2) 1-3

Gerard speelde een prima partij en maakte het Dave nog knap lastig. Dave gooide een goede eerste set en Gerard pareerde met een hele degelijke 2de set. Gemiddeld een stuk minder dan Dave maar met een finishpercentage van meer dan 40%. Dave pakte vervolgens de volgende set met 3-2 en de laatste met 3-1 nadat Gerard nu wel een dubbel mistte.

Erwin Renkema – Mark Wiltenburg 1-3

Erwin liet niet echt zien wat hij wel in zijn mars heeft. Mark was in de eerste sets nog wat zoekende maar kwam daarna beter op dreef en wist de partij makkelijk naar zich toe te trekken. Scorend was het op het einde van de partij prima in orde. Dat geeft vertrouwen voor zijn kwartfinale.

Arjan de Boer – Jasper Smidt 2-3

De kraker van de avond. Kansen over en weer. 8 keer 180 voor Arjan konden hem niet aan de overwinning helpen. In de laatste set weet hij elke keer de gelijkmakende leg te winnen, tot op 5-4 voor Jasper, zijn dubbel er niet meer in wil. Jasper maakt 6-4 in en wint de partij. Gemiddeldes wat minder maar de spanning vergoed dan heel veel.

Remco van Eijden (7)- Dennis Commissaris 3-0

Remco met een supergemiddelde naar de kwartfinale. Dennis was niet slecht maar Remco had een dag dat het gewoon heel erg goed was. Scorende pijlen in de eerste 3 beurten 103 gemiddeld en overall 93 gemiddeld. Dit met een finishpercentage van 27%. De finishes kunnen nog scherper en dan lonkt een gemiddelde van boven de 95 per beurt. Dat is WK waardig. De kwartfinale waar velen naar uit kijken is een feit. Remco en Dave Meijer strijden woensdag om een plek in de halve finale.

John Hoogervorst – Kevin de Vries 

John heeft door prive omstandigheden zich tot zijn spijt terug moeten trekken. Kevin dus in de kwartfinale. Wij wensen John sterkte.

Jimmy Hendriks – Wout van Cadsand 3-0

Jimmy in de eerste set met sterk spel naar een makkelijke 1-0. Wout gooide beter als in zijn eerste ronde tegen Mike maar het was niet genoeg om echt tegenstand te bieden. Jimmy wist geen echte goede scores meer te gooien en viel helaas terug in gemiddelde en dat frustreerde hem zichtbaar. Zijn kwartfinale tegen Kevin de Vries zal beter moeten.

Lars de Jong – Bas van Elk 0-3

Lars kon niet het nivo halen dat hij tegen Patrick Loos had gehaald. Na 4 jaar op rij de eerste ronde te hebben verloren was nu de tweede ronde het eindstation. Bas was met name in set 1 en 2 weer goed op dreef. Set 3 was minder maar ruim voldoende voor de overwinning

Niels Stuiver – Paul Rothuizen 3-0

NIet het spectakel waar iedereen op hoopte. Paul kon de kansjes die hij kreeg niet benutten. De statistieken na afloop lieten zien dat de heren elkaar niet veel ontliepen. Paul won niet veel legs. Niels naar zijn 3de kwartfinale op rij. 2 jaar terug haalde hij de finale en vorig jaar de halve eindstrijd.

Uitslagen  eerste ronde 14de Saen Trophy

Zaterdag 2 januari:
Arjan Bambach-Gerard Sleijster 0-3

De eerste wedstrijd spelen is nooit prettig. Veel mensen komen nog binnendruppelen en nog weinig publiek. De mannen begonnen beide nerveus en veel dubbels werden gemist. Gerard trok uiteindelijk duidelijk het spel naar zich toe en won zodoende makkelijk. Arjan wist dat hij het in de eerste set had laten liggen.

Dave Meier – Luciana Tardio  3-0

Man met een missie Dave raasde naar 8 legs op rij met een top gemiddelde van rond de 96 met 3 pijlen. Nadat Luciano de eer redde door een leg te winnen maakte Dave het makkelijk af. Op naar de 2de ronde

Olga Hoogenkamp – Celine van de Poll 2-0

Na 2 halve finales op rij kon Celine het deze keer niet waarmaken. Ze kwam geen moment in haar spel en Olga wist met het gedegen spel waar ze 2 jaar terug de finale mee haalde makkelijk te winnen. De op het laatste moment door een afzegging opgeroepen Olga als eerste dame naar de halve eindstrijd.
Lars de Jong – Patrick Loos  3-0

De eerste verrassing? Ja en nee, Lars gooit al een tijd gewoon goed en Patrick is duidelijk minder dan een aantal jaar terug. Dat het zo makkelijk was hoe Lars uiteindelijk won was de grootste verrassing. Lars gooide een goede wedstrijd en mag zich gaan opmaken voor de tweede ronde

Niels Stuiver – Marcel Ruiters 3-0

Weer een wedstrijd waar veel van verwacht werd. Marcel begon met een goede leg maar nadat hij 2 pijlen op zijn dubbel mistte was hij de rest van de wedstrijd volkomen het spoor bijster. Niels bleef rustig en gaat dus gewoon naar de tweede ronde waar hij de winnaar van de volgende wedstrijd treft.

Niels Zonneveld – Paul Rothuizen 0-3

Niels had een wildcard gekregen als jong talent. Met podiumervaring werd meer van hem verwacht dan hij uiteindelijk kon laten zien. Paul met veel Saen Trophy ervaring in weer een eenzijdige partij naar de winst. In de tweede ronde treft hij Niels. Wordt het dan wel een spetterende partij.

Amber v/d Terp – Monique Paalman 0-2

Debutant Amber stond naar eigen zeggen stijf van de zenuwen en dat was duidelijk te zien. Monique die al meerdere keren de Trophy heeft gegooid wist makkelijk te profiteren en wint met gemak. Olga en Monique tegen elkaar in de halve finale.

Remco van Eijden – Martin Weijde 3-0

Remco is terug op de Trophy en dat hij die graag wil winnen is duidelijk. Net als eerder Dave die in hetzelfde kwart als Remco zit raast hij naar een 2-0 voorsprong in sets en dat doet hij ondermeer met twee 12 darters en een 170 finish. Een genot om te zien weer. Daarna zakt het iets af maar de overwinning komt nooit in gevaar. Setstanden 3-0 3-0 en 3-2

Dennis Commissaris – Rade Pavlovic 3-0

Nu dan spannend? Helaas weer niet. Rade die een wild card kreeg van de organisatie kon het ook niet waarmaken. Dennis was duidelijk beter. In de sets werd het af en toe nog wel spannend maar de overwinning kwam ook nu weer nooit in gevaar. De echte spanning moet dus nog altijd komen.

Erwin Renkema – Bertus Knaack 3-0

Erwin liet er geen twijfel over bestaan wie de betere was vanavond van de twee. Een redelijk gemiddelde en snelle dubbels. De tweede ronde tegen de winnaar van de volgende partij die hij dan ook ontspannen kan gaan kijken.

Mark Wiltenburg – Robert v/d Gulik 3-1

Na twee sets staat het 1-1 in sets. Eindelijk krijgen we nu een partij? Dat het nivo van beide heren niet is wat ze kunnen is wel duidelijk. Vooral de dubbels laten het met name bij Mark ernstig afweten. Rob profiteerd maar deels en als Mark ze iets beter gaat raken zijn de volgende twee sets dus gewoon voor de halve finalist van 2014 en de kwartfinalist van 2015

Zondag 3 januari:

Jasper Smidt – Cas Hogenhout   3-2

De tweede dag startte met een ongelooflijke thriller. Cas mistte maar liefst 9 matchdarts en Jasper die geen moment echt lekker in zijn spel kwam profiteerde uiteindelijk om met 4-2 de laatste set naar zich toe te trekken.

Soraya Hartog – Marieke Stronks 2-0

Na een zeer nerveus begin van beide dames is het Soraya die als eerste de zenuwen onder controle weet te krijgen. In de tweede set staat de debutante op de Trophy gewoon goed te spelen en boekt ze dus een dikverdiende overwinning

Sabrina v/d Hatert – Chantal Rovers 2-0

Chantal pakt met goed spel de eerste leg en blijft goed gooien. Sabrina haalt nog lang niet het nivo waarmee ze vorig jaar de Trophy won. De dubbels laten Chantal net in de steek waardoor de einduitslag uiteindelijk makkelijker lijkt dan de wedstrijd echt was.

Jimmy Hendriks – Patrick v. Duijse  3-0

Patrick zijn return op de Trophy had hij zich anders voorgesteld. De voormalig halve finalist weet geen moment te overtuigen. Jim staat een zeer gedegen wedstrijd te spelen en heeft geen medelijden. Patrick pakt geen leg. Jim dus op het gemak naar de tweede ronde.

Ronald Verhagen – Bas van Elk 0-3

Er werd druk gespeculeerd over de vorm van Bas. Behoudens een klein dipje in set 3 was deze prima op orde. Bas dus wellicht tot zijn eigen verbazing lekker makkelijk naar de tweede ronde waar hij de verrassende Lars de Jong aantreft.

Mike de Wit – Wout van Cadsand 2-3

De allergrootste verrassing van de eerste ronde. Mike komt met 2-0 in sets voor en er lijkt niet veel aan de hand. Zijn spel is welliswaar bij lange na niet het nivo van een jaar terug maar de voorsprong is geruststellend. Wout blijft echter rustig en zoals velen van hem kennen blijft hij zonder al te veel uitschieters maar wel met veel scores van 60 gewoon zijn ding doen. In de laatste set weet hij met een 94 finish op de bull de partij weer te redden. Mike blijft dubbels missen. 12 matchdarts zijn niet aan hem besteed. Wout door naar de tweede ronde.

John Hoogervorst – Tijmen Boers  3-0

De mannen maken er een leuke wedstrijd van. Alle sets zijn erg close alleen weet John elke keer een hele goede laatste leg te gooien. Tijmen is telkens in de eerste paar legs van de set minimaal gelijkwaardig.

Erwin Valks – Kevin de Vries  0-3

Weer zo een uitslag die geen recht doet aan de partij. In de kwalitatief beste wedstrijd tot nu toe laten beide heren zien dat ze erg goed kunnen darten. Kevin is scorend de hele wedstrijd minder maar weet met een dubbelpercentage van 40% steeds toch weer Erwin pijn te doen. Voor de liefhebbers was dit een partij om te smullen

Erik Avondrood – Arjan de Boer  1-3

Arjan wint een spannende eerste set door zijn eigen legs te houden. De tweede is makkelijk voor Erik. Daarna wordt het niet de wedstrijd die iedereen hoopt te zien. Het nivo zakt iets en Arjan wordt de bovenliggende partij. Hij pakt de volgende 2 sets en plaatst zich zo voor de tweede ronde.