Uitslagen Saen Trophy 2de ronde

Lars de Jong – Danny Smit 3-0

Lars was deze wedstrijd duidelijk de betere van Danny. Met een gemiddelde van bijna 100 over zijn eerste 9 pijlen wint hij zijn wedstrijd en staat in de kwart finale,

 

Remco van Eijden – Roy Ruiters 3-0

Remco was de hele wedstrijd de betere van Roy. De eerste twee sets stond 2 keer een 2-2 op het bord maar Remco was twee keer dodelijk in het afmaken van de set, de 3de set was een formaliteit.

 

Mitchell Boonekamp – Jasper Smidt 1-3

Goede partij van beide mannen. Jasper op ervaring door naar de 1/4 finale. Hij gaat het hierin opnemen tegen Lars op woensdagavond/

 

Laurens van Haperen – Roemer Mooijman 0-3

Roemer was duidelijk een maat te groot voor Laurens, hoewel dit een veel betere wedstrijd was dan zijn eerste ronde tegen Simon. Toch een mooi debuut van beide mannen. Roemer tevreden met zijn 1/4 finaleplaats waarin hij topfaforiet Remco treft op woensdag.

 

Niels Stuiver – Patrick van Duijse 3-0

Breekpunt van deze wedstrijd misschien al in de eerste set op 1-1 waar Patrick 2 pijlen mist om Niels te breken. Niels pakt de 2-1 voorsprong en vervolgens gooit hij de eerste set direkt uit. Daarna lijkt het verzet van Patrick gebroken.

 

Erwin Renkema – Paul Rothuizen 2-3

Aantrekkelijke wedstrijd met wisselende kansen. Erwin aanvankelijk de betere maar na zijn 2-1 achterstand in sets weet Paul met zeer goed spel langs Erwin te knokken.

 

Erik Avondrood – Wessel Nijman 3 -1

In het begin een gelijkopgaande strijd. Erik beter als in zijn moeizame eerste ronde. Nu met constant nivo naar zijn eerste kwartfinale in 5 deelnames. Wessel is een talent dat wellicht volgende keer met iets meer ervaring nog hoge ogen kan gooien.

 

Marco van Dam – Kevin de Vries 0-3

Kevin verslikt zich in de eerste ronde bijna in een goed gestartte Marco. Na set 1 laat Kevin een beter nivo zien en ligt hij weer op schema richting de finaledag. Donderdag een leuke ontmoeting tegen teammaat Erik Avondrood.