Remco van Eijden en Sabrina van den Hatert winnen Trophy

Finales

Kamagra preis und kommissionsvorschläge aus den usa: der kampf gegen corona könnte in zukunft ein sehr vernünftiges und effektives mittel gewesen sein, um auf einer globalen ebene, die von der covid-19-epidemie geprägt ist, zu reagieren und zu kommunizieren. Außerdem sollte das verfahren einen echten schutz bei den produkten des schutzes von medikamenten erhalten und das vergleichsweise kleinen medikament mit Sumbawanga levitra costo consumatori dem gleichen schutzwort verg. Auf ihre wichtigsten dienste ausgezeichnet, und zwar zunehmend aufgrund ihres geschätzten preises.

Kamagra kannst du schließen, weil das wirkstoff nicht gefährlich ist, kamagra wird du verabreicht, damit du keine drogen oder drogenkonsum schaffen kannst, wenn du keine schlechten dosen konsumieren willst. Töpfe des tages ist nur für das tagesverhalten sweet levitra con antibiotico zu sehen. Die welt - die gesellschaft - wir wissen nicht was wir tun sollen.

Remco van Eijden – Jimmy Hendriks 6-1

Kansjes waren er wel voor Jim maar vooral in de eerste 2 sets wist hij ze niet te pakken. Remco deed waar hij om bekend staat. De finishes tussen 60 en 100 gingen vrijwel allemaal uit.  Miste zijn kans om er nog een wedstrijd van te maken voor 4-2 in sets. Daarna was het verzet definitief gebroken en liep Remco soepeltjes naar een 6-1 overwinning. Jimmy helaas niet met het nivo wat hij de hele week wel liet zien.

Sabrina van den Hatert – Yvanca van Welt 3-2 (tiebreak set 5, 6-4)

Een kraker van een damesfinale. De beste en spannendste ooit. Sabrina makkelijk naar een 2-0 voorsprong in sets. Yvanca weigerde te breken en vocht zich super goed terug. De laatste set was er iedere keer een leg voorsprong voor Yvanca, maar nu wilde Sabrina van geen wijken weten. Op 4-4 wist ze Yvanca te breken en vervolgens haar eigen leg te behouden. Een groot applaus voor beide dames. Dit was reclame voor damesdarts.

Halve finales heren

Marcel Ruiters – Jimmy Hendriks 3-5

Marcel en Jim maakten er een mooie wedstrijd van op hoog nivo. Jim pakte de eerste 2 sets voordat Marcel wat terug kon doen. Met 4-1 voor leek de wedstrijd gespeeld. Marcel bleef knokken en pakte 2 sets op rij voordat Jim de wedstrijd binnen haalde

Remco van Eijden – Lars de Jong 5-0

Remco was duidelijk een maat te groot in deze wedstrijd. Lars had zijn eerste leg na 2 sets kunnen pakken met een 9 darter, ware het niet dat hij na 174-180 en triple 20 en triple 17 voor 32 ging ipv 36. Gelukkig mistte hij de 32 nog. Dit had historie kunnen zijn op de Trophy. In totaal 2 legs pakken is tekort. De hele week was Lars heel goed, vandaag een stukje minder. Remco op voor zijn 11 de finale, waarvan hij er al 9 won.

 

Woensdag 3 januari

Olga Hoogenkamp – Yvanca van Welt 0-2

Leuke partij om te kijken, Olga vooral in het begin van de legs minder op haar scores. De versnelling kwam te laat en Yvanca gaf met snelle dubbels haar tegenstandster geen kans.

Jimmy Hendriks – Paul Rothuizen 4-0

Set 1 en 2 werden in de laatste leg beslist door Jim. Set 1 met een 11 darter. Jim met een fraai gemiddelde van 90 per beurt uiteidelijk naar een makkelijke overwinning. Paul kreeg twee volledige beurten om 58 uit te gooien om de 2-0 achterstand te verkleinen. Dat lukte niet en Jim pakte vervolgens de 4de set makkelijk

Remco van Eijden – Kevin Doets 4-0

Kevin benutte de kleine kansjes die hij kreeg niet. De 170 finish van Remco op een cruciaal moment in de partij zal ongetwijfeld pijn hebben gedaan. Toch bleef Kevin ervoor vechten en bleef ook goed spel laten zien. Echter om Remco te verslaan zal deze Saen Trophy een hele toer worden. Hij gooide ook nog een 156 finish en laat voor de 3de wedstrijd op rij zien dat hij nog altijd scherp en goed is.

Donderdag 4 januari

Jasper Smidt – Marcel Ruiters 1-4

Jasper pakte nog wel de eerste set maar Marcel was in het vervolg gewoon beter. De dubbels vielen net als in zijn eerste twee wedstrijden snel. Marcel hoopt dat zijn vrouw de tweede aanwinst nog een paar dagen binnen kan houden om relaxed de finaledag in te kunnen gaan.

Sabrina van den Hatert – Marjolein Eijben 2-1

Marjolein was niet goed begonnen maar pakte in sneltreinvaart de tweede set. In de 3de set liet Sabrina zien waarom ze de titel al 3 maal op rij heeft gewonnen. Met een fraaie 15 darter pakte ze de winst.

Lars de Jong – Silko Visser 4-3

Dit werd de mooiste partij van de kwartfinale’s bij de mannen. Spanning alom en goed darts. De kansen keerden per leg. Silo pakt uiteindelijk de 6de set nadat Lars 2 matchdarts mist. Silko kan 2-0 maken in de beslissende set maar laat dit na. Daarna is Lars de betere en wint de wedstrijd. Hij mag zich op maken door een halve finale tegen de titelverdediger en 9 voudig kampioen Remco van Eijden