frau ignoriert wirkung nach flirt suche frau zum kennenlernen kostenlos filme fragen zum kennenlernen einer frau marokkanische partnervermittlung stuttgart singles in bochum wetter

Uitslagen zaterdag 28 december

Wederom een geweldige gezellige en drukke dag met prachtige wedstrijden

Niels Zonneveld – Marco Stevens 3-0

Marco lang niet slecht uit de startblokken. Vele debutanten zijn minder begonnen, Niels is echter een maat te groot. Zonder nog echt goed te spelen naar een makkelijke 3-0 overwinning.

Youri Brouwer – Paul Rothuizen 0-3

Weer een debutant die van zich liet spreken, Youri is 17 jaar en dus jonger dan de historie van de Saen Trophy. Zeker in de eerste set liet hij zien dat er veel talent aanwezig is. Paul bleef heel rustig en toonde aan dat hij met al zijn ervaring wellicht weer ver kan komen.

Jimmy Hendriks – Jeffrey Verdam 3-0

Jimmy wordt de volgende tegenstander van Niels Zonneveld. Zonder al te veel moeite zette hij Jeffrey opzij. Jef kon geen moment Jim in de problemen brengen. Een lastige loting voor hem. Wellicht volgend seizoen weer op de kwalificatietoernooien proberen een ticket te krijgen voor de Trophy van 2021.

Bianca Rol – Sandy Gerbes 0-2

Sandy staat voor de eerste keer op de Saen Trophy, zij woont tegenwoordig in Krommenie en mag daarom deelnemen. Bianca is al een aantal keren op de Trophy geweest en kan beter darten dan dat zij vandaag liet zien. Sandy naar de halve finale bij de dames tegen de winnares van de wedstrijd tussen titelverdediger Olga en Vanessa.

Patrick van Duijse – Simon de Dood 3-0

Siem was opgeroepen als vervanger van Gavin Tool, Patrick die al in het verleden de halve finale van de Saen Trophy speelde was duidelijk te goed voor Siem. Een regelmatige 3-0 overwinning. Wel weer een leuk optreden op de Trophy voor Siem die ook weer aantoond dat kwalificatietoernooien spelen nut heeft.

Lars de Jong – Luciano Tardio 3-0

Lars die al veel Trophy’s gespeeld heeft tegen Luciano die voor de tweede keer deelnam. Lars naar een wellicht makkelijkere overwinning dan hij van te voren gedacht had. Luciano kon geen moment echt overtuigen en Lars dus naar de tweede ronde op maandagavond.

Roemer Mooiman – Jeffrey de Graaf 2-3

Eigenlijk jammer dat dit een eerste ronde partij was. Finalewaardig was deze wedstrijd. Roemer liet weer zien dat hij een hele goede darter is. Na 3 sets stond hij 2-1 voor en liet een gemiddelde zien van 97,5 per beurt. Ongelooflijk voor de Saen Trophy. Jeffrey die met 6 wk optredens een bak aan ervaring heeft wist uiteindelijk de wedstrijd naar zich toe te trekken door met 3-1 de laatste set te pakken. Roemer 93.98 gemiddeld en Jeffrey 90.87. Fantastische wedstrijd.

Robert Kef – Arjan de Boer 3-2

Weer spannend, wel van een minder nivo maar spannende wedstrijden zijn altijd leuk om te bekijken. Dit kon alle kanten op Arjan die in de beslissende set zijn Saen Trophy status niet kon bevestigen. De 18de keer alweer dat hij er was. Robert is een talent en dat liet hij vorig jaar al zien. 2de ronde tegen Lars zal het wel weer een stukje beter moeten.

Uitslagen Saen Trophy Dag 1

Uitslagen Saen Trophy Dag 1

Vrijdag 27 december 2019

Marciano Bos – Erik Avondrood 0-3

Marciano bij zijn debuut vooral nerveus en niet ok op de dubbels die hij door het inzakken van Erik in de derde set mocht proberen te gooien. Erik makkelijk naar de tweede ronde.

Willem Franssen – Bas Keesom 3-1

Een gelijkopgaande strijd ook doordat Bas heel veel dubbels er niet in kreeg. Bas was scorend beter maar de dubbels van Willem waren beter en daar win je uiteindelijk de wedstrijd mee/

Erwin Valks – Patrick Loos 3-1

Erwin en Patrick leek vooraf toch ook een mooi affiche. Patrick die beneden in de ingooiruimte nog alle vertrouwen had, was boven op de wedstrijdbaan een ander persoon. Erwin was duidelijk beter en boekt dus een verdiende overwinning op zijn teammaat.

Remco van Eijden – Erwin Renkema 3-0

Erwin in de eerste set op weg naar de winst, Remco was net op tijd bij de les om 2-2 te maken met een goede leg om vervolgens Erwin in zijn eigen leg geen kans te geven. Het verzet was direkt gebroken. Een makkelijke overwinning weer voor Remco.

Kevin de Vries – Cees Zoomer 3-0

Kevin met het beste spel van de dag naar een hele makkelijke overwinning op Cees, Cees die voor de tweede keer aan de Saen Trophy mocht deelnemen. Zijn debuut was 17 jaar terug in 2003 de eerste editie. Alle credits voor Cees die ook veel aanmoedigingen kreeg. Vooral door zijn rol als schrijver op alle edities tot nu toe. Ook deze week zal hij weer de hele week precent zijn.

Saen Trophy 2020

Op vrijdag 27 december zal de Saen Trophy 2020 van start gaan. De finale is op zaterdag 4 januari en er wordt iedere dag (met uitzondering van vrijdag 3 januari ) gespeeld.

Ben je geplaatst, hou deze week dan vrij zodat je kunt gooien.
Hou de kleding etiquette van de NDB aan.
Zodra je een opkomst nummer hebt, graag doorgeven aan Dave of Tanja!

Eindtoernooi plaatsing Saen Trophy 2020 op zaterdag 21 december 2019

Op zaterdag 21 december zal het allerlaatste toernooi voor plaatsing Saen Trophy plaats vinden. Dit is echt de aller laatste mogelijkheid om je te kunnen plaatsen.
De laatste 8 heren plaatsen zich middels deze avond voor de Saen Trophy.

De Saen Trophy gaat op vrijdag 27 december van start en de finale zal op zaterdag 4 januari zijn!

Kwalificatie Saen Trophy toernooi nr VII

Zaterdag 30 november zal in Café De Schot het 7e kwalificatie toernooi plaatsvinden.
Natuurlijk zijn er weer ranking punten te verdienen en snoeppotten te winnen. Aanvang is 20.00 uur.
Voor een klein hapje wordt weer gezorgd!

Saen Trophy Kwalificatie toernooi nr VII

Zaterdag 30 november zal in Café De Schot kwalificatie toernooi nummer 7 gehouden worden. Natuurlijk zijn er weer ranking punten te verdienen en snoeppotten te winnen.

Aanvang is 20.00 uur.
Een klein hapje staat natuurlijk weer klaar.

Kwalificatie toernooi VI Saen Trophy op zaterdag 28 september

Saen Trophy Kwalificatie toernooi VI

Zaterdag 28 september kwalificatie toernooi nummer VI voor plaatsing Saen Trophy 2020.

Ranking punten te behalen en snoeppotten te winnen!

Zomertoernooien 2019

25 mei Kwalificatie toernooi nr V Saen Trophy

In een ranking van 8 toernooien vallen er 6 plekken heren en 2 voor de dames te behalen voor plaatsing Saen Trophy 2020.

Natuurlijk weer snoeppotten te winnen!